TRAUMAAMBULANCIA

Belengondoltál már abba, hogy mi történik a balestet követő percekben? Vajon mi kell ahhoz, hogy a mentősök és tűzoltók hatékonyan és gyorsan képesek legyenek a munkájukat végezni? Kínáncsi vagy rá, hogy ő bennük hogyan élnek tovább ezek a történetek? Mert egy baleset a kórházba kerüléssel még nem ér véget. Bizonyos szempontból a neheze csak ezután következik. Mind testileg, mind lelkileg kihívás vár az elszenvedőre és a környezetére. De vajon min múlik az, hogy egy ilyen esemény kettétör életeket vagy pedig egy új fajta boldogságot találnak meg álatala. 

Szakértőkkel és balesetet átéltekkel járjuk körbe 90 percben a témát. 

Bemutatkozás

Saját tapasztalat hívta életre a TraumaAmbulanciát: Krausz Csilla, a kezdeményezés megálmodója egy égési sérülés okozta lelki trauma felismerésekor döbbent rá, hogy „ezt egyedül nem lehet helyretenni, ehhez segítők kellenek, szakemberek kellenek!” 

Azon dolgozunk, hogy a balesetet szenvedett emberek a fizikai ellátás mellett a lelki sebek gyógyulásához is támogatást kapjanak; újra megtalálják a lelki egyensúlyt, és megmutassuk, hogy egy veszteségből akár fejlődni is lehet.
Életre hívtunk egy beszélgetős estekből álló rendezvénysorozatot: olyan vendégeket hívünk meg, akik felépültek egy balesetből, és boldog életet élnek, kiteljesedtek. 
A programokról és a TraumaAmbulanciáról tájékozódni facebook oldalunkon lehet: https://www.facebook.com/Poszttraumaornament

2017.11.11.