rendezvényről

A zsúfolt, túlterhelt hétköznapok gondjai, a ránk háruló feladatok súlya, testileg és lelkileg is megterhelőek lehetnek számunkra. Hogyan lehetünk hatással lelki egészségünkre? Milyen módszereket érdemes kipróbálni? Milyen lelki egészségünket és önismeretünket fejlesztő módszerek léteznek? A Lelki Egészség Éjszakája ezeket a mindannyiunkat foglalkoztató kérdéseket járja körül, és keres rájuk választ. Fókuszában a nehézségeinkre, elakadásainkra való szélesebb rálátás, valamint önismeretünk és tudatosságunk fejlesztése áll.

A Lelki Egészség Éjszakája ezeket a mindannyiunkat foglalkoztató kérdéseket járja körül, és keres rájuk választ. Fókuszában a nehézségeinkre, elakadásainkra való szélesebb rálátás, valamint önismeretünk és tudatosságunk fejlesztése áll.

És íme, itt van éjszaka, ahol végre kipróbálhatjuk magunkat, hogy mi áll jól nekünk? Egy kis családállítás, netán pszichodráma? Tánccal, vagy festéssel tudjuk leginkább kifejezni, megragadni az érzéseinket?

A Lelki Egészség Éjszakája minderre gyakorlati lehetőségeket kínál.

És még csak nem is kell messzire menni: belvárosi kávézók, kulturális helyszínek adnak teret ennek a szombat esti programnak. Biztonságos környezetben, csoportos és egyéni önismereti technikák során kerülhetünk közelebb magunkhoz.

5 helyszín – 20 workshop – 10 előadás – egyéni foglalkozások – kerekasztal beszélgetések

KIK VAGYUNK?

A tavalyi első rendezvény megszervezése és sikeres lebonyolítása volt a legnagyobb lépés az álomtól a megvalósulás irányába. Mint első rendezvény sok nehézséget és tanulságot is hozott, és büszkén mondhatjuk, hogy számos neves szereplőt is meg tudtunk szólítani és az ügyünk mellé állítani. 

A tavalyi rendezvény szívünkhöz közel álló eredményei, hogy sokan eljöttetek és többen hosszabb távon is elindultak az önismeret rögös útján. Ez azt igazolja számunkra, hogy hasznos, amit csinálunk, szükség van egy olyan estére, ahol a lelki egészségé és egyensúlyé a főszerep.

Reméljük, idén is találkozunk!

A rendezvény hivatalos szervezői az Authenticum Kft. és a Krokodik Rock Kft..

 

 

ornament

2017.11.11.