RAGYOGÓ REGGELEK MINDFULLNESSEL

Lehetséges egy olyan rendszer, ami egyszerre magában hordozza a feladatlistákat, a tervezőket, egy naplót? Ami egyszerre egy olyan mindfulness eszköz, ami kikapcsol és mégis hatékonyabbá és boldogabbá teszi a hétköznapjaidat?

IGEN

Ha próbáltál már valaha bármilyen time management rendszert, akkor biztosan megtapasztaltad, hogy vagy csak részben vagy egyáltalán nem működött? Ennek az az oka, hogy elképesztő gyorsasággal változik minden körülöttünk és az életünkben is. Ezt egyetlen merev rendszer sem képes lekövetni. Ehhez egy olyan végtelenül rugalmas keretrendszer kell, amit folyamatosan az adott élethelyzetedre tudsz alakítani.

De az életünk nem csak az idővel való ügyes zsonglőrködésről kell, hogy szóljon, hanem olyan örömteli pillanatokról, amiktől értékesnek érezzük az életünket. És mivel sokszor ezekről mondunk le először a kötelezettségek és kellek/muszájok miatt, érdemes ezeket is tudatosan beépíteni a hétköznapokba.

Mire számíthatsz ettől a workshoptól:

ツ az érzést, hogy végre kézben tartod az életed
ツ Tudatosságot arra vonatkozóan, hogy mi az, ami igazán boldoggá tesz
ツ egy felületet, ahol kifejezheted önmagad és megélheted a kreativitásodat
ツ megtanulod, hogy mi az, ami igazán fontos számodra
ツ képes leszel könnyebben nemet mondani
ツ tudni fogod, hogy min kell változtatnod, hogy jobban érezd Magad a bőrödben és az életedben

 

Bemutatkozás

A Life Design egy olyan végtelenül rugalmas keretrendszer, mely az aktuális élethelyzetre alakítható. A pozitív pszichológia elemeit tettem gyakorlatiassá és kézzel foghatóvá. Így életed nem csak hatékonyan eredményessé válik, de a boldogságodat is szolgálja.
Fb: https://www.facebook.com/lifedesignaniko/?pnref=lhc

web: http://miskeianiko.hu/

Miskei Anikó
Pszichológus

ornament

2017.11.11.