JÁTÉK A KÉPEKKEL:

Képi asszociációkra épülő coaching technikák


Tetteink, mindennapi szokásaink és legkisebb döntéseik is komoly következményekké duzzadnak, abban a sokszintű és soktényezős világban, mely egyre gyorsuló ütemben támaszt egyre nagyobb elvárásokat felénk. Amikor már nem látjuk a fától az erdőt, a megoldandó feladatok és problémák száma nem csökken és alig elviselhetővé válik, önmagunkkal szemben kontraproduktívvá válunk. Ebben az állapotban sokszor a legjobb megoldás megállni, egy célra fókuszálni és kilépni a mókuskerékként pörgő, valós előrelépést nem hozó sémáinkból. Ehhez nagyszerű eszközök a képi asszociációkra épülő coaching technikák, melyeket a programom során az egyéni jelentkezők kipróbálhatnak.

Miókovics Eszter


2015 óta a Balaton régióban dolgozom, megbízásaim során ügyfeleim elégedettségére felhasználva a hely adottságait és lehetőségeit. Eszközeim közül az újszerű kiindulópontról érkező kérdések és rendszerben gondolkodás számomra a legfontosabb. Célom a coaching folyamatban az ügyfél támogatása az elégedettség és a megfogalmazott célok elérésében. Ügyfeleim számára stratégiát és támogatást nyújtok az úthoz, amely elvezet a céljaikhoz. Szakmai hátteremet és egyéni fejlődésem folyamatos, támogatott önismereti munka és egyéni szupervíziós alkalmak biztosítják. Állandó jelleggel a Balatonnál és online, valamint vállalati/vállalkozói megbízásoknál az egész országban vállalok ügyfeleket.

Elérhetőségeim a közösségi médiában www.facebook.com/coaching.Balaton/

A Coachok Szakmai Szövetségének oldalán http://www.coachok.hu/coach/Miokovics_Eszter_coach

valamint balatonicoaching.hu | Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | +36 (20) 997 64 86

ornament

2017.11.11.