IDENTITY PSZICHOLÓGIAI TÁRSASJÁTÉK

Egy játék, amely hozzásegít ahhoz, hogy:

  • többet megismerj önmagadból
  • bensőségesebb kapcsolatba kerülj másokkal
  • rálelj az életfeladatodra
  • új örömöket fedezz fel
  • jobban bízz önmagadban
  • megvalósítsd a vágyaidat
  • kezedbe vedd az életed irányítását

Miben különbözik ez a játék más társasjátékoktól?

Ez a társasjáték egyedülálló, mert amellett, hogy önismeretet mélyítő, önfejlesztő hatása van, a pszichológiai tudásod is bővíti a háttérmagyarázatok által, a kommunikációs szabályok alkalmazása pedig hozzájárul kommunikációs kultúrád, érzelmi intelligenciád fejlődéséhez. A játék során megnyílsz és közelebb kerülsz a többi játékoshoz, sok-sok mindent megtudsz róluk, és elárulsz magadról olyan dolgokat is, amelyek a mindennapi élet egyszerű érintkezésben talán rejtve maradnának. Ennek következtében kiemelt jelentősége lehet a családi, baráti kapcsolatok erősítésében, ha az Identity-vel játszol. Most lehetőséged van a Lelki Egészség Éjszakáján kipróbálni a játékot!

http://www.identityjatek.hu , Identity Pszichológiai Társasjáték Facebook

Bemutatkozás

Dr. Füzesi Györgyi vagyok, pszichológus, kommunikációs- és önismereti- tréner, az Identity pszichológiai társasjáték megalkotója. Vezérlő szenvedélyem, hogy az önismeret, és a pszichológia áldásait eljuttassam a szakmai közönségen kívül a mindennapi emberekhez is. Szeretném bevinni az önismeret áldásait a mindennapi emberek, mindennapi életébe. Olyan emberek életébe, akiknek soha eszükbe nem jutna, hogy elmenjenek pszichológushoz, elmenjenek egy tréningre, vagy elolvassanak egy pszichológia könyvet.

Ebből az indíttatásból született az ötlet: hogy társasjáték formáját öltse a tapasztalataim és tudásom átadása az embereknek, mert egy társasjáték könnyen eljut a mindennapi ember otthonába. A pszichológiai háttér-magyarázatokon keresztül pszichológia-tudást szeretnék átadni az embereknek. Olyan tudást, amely hozzásegít ahhoz, hogy boldogabb, teljesebb életet éljenek.

ornament

2017.11.11.