FÓKUSZOLÁS

A fókuszolás egy nagyon szelíd önismereti és személyiségfejlesztő módszer, ami segíti a befelé figyelést, önvizsgálatot. Nem megváltoztatni akar, hanem segít elfogadni magad.
A fókuszolás során egy ellazultabb állapotban kapcsolatba lépsz a testi érzeteiddel és érzéseiddel. Csak megvizsgálod, és nem minősíted őket. Ezzel a megengedő attitűddel már megszülethet az ellazulás, nyugalom is. A folyamatban továbbhaladva, a figyelmeddel oldod föl az  aktuális elakadásaidat. Más szemszögből nézel rá az addigi problémáidra és egy zsigeri testi érzet megjelenésével akár azonnali megkönnyebbülés is jelentkezhet.

Segíthet:

​- szorongásos, stresszes tünetek feloldásában
- pszichoszomatikus tünetek könnyítésében
- a hétköznapi problémák önerőből való megoldásában
- önértékelési problémákban
- önismeretben
- döntési helyzetekben
- az „itt és mostban” lenni, megélni a pillanatot, így visszakerülhetsz a saját életedbe

A workshopon röviden megismerkedhetsz a fókuszolás elméleti alapjaival és a csoportos fókuszfolyamatok során saját élményben is kipróbálhatod énerősítő hatását.

Fókuszolásról részletesebben:

https://www.kardosandrea.hu/fokuszolas

Kardos AndreaMentálhigiénés segítő szakember, Fókusz-tréner

Eredetileg közgazdászként dolgoztam a stresszes reklámszakmában, több mint 10 évig. Saját önismereti utamat járva szerettem volna többet megtudni a bennem zajló folyamatokról, ezért elkezdtem mentálhigiénés segítő képzésre járni a Károlira.  Itt éreztem és értettem meg, hogy milyen igazán figyelni a másikra, vele lenni a bajban, segíteni.

​​Célom, hogy munkám során  klienseim egyszer csak azt mondják, hogy „Köszi, jól vagyok!  További problémáimmal már megküzdök egyedül is.”

​Hiszek abban, hogy minden ember eredendően rendelkezik azzal a belső erővel és képességgel, amivel meg tudja változtatni önmagát és jobbítani életét.  Ebben tudok segíteni, hogy felfedezd saját erőforrásaidat és olyan életed legyen, amilyet szeretnél.

Elérhetőség:

https://www.kardosandrea.hu/

https://www.facebook.com/mentalter/

ornament

2017.11.11.