EGY SZOKNYA - EGY NADRÁG

(Pár)kapcsolati kavalkád  kezdőknek és haladóknak


Az „Egy szoknya, egy nadrág” egy kísérleti- és bemutató terep, ahol eljátsszuk és megbeszéljük, mi történik férfi és nő között a kapcsolatokban, és hogy néznek ki ezek a helyzetek férfi és női szemmel. Aztán ugyanazt kipróbáljuk másképp, meg másképp és máshogy is. Veled együtt, ha van kedved beszállni a játékba.

Ha van téma, ami mindenkit érint, akkor ez az. Kapcsolata mindenkinek van, ha meg nincs, akkor volt vagy lesz; netán aktuálisan hiánya van, vagy nincs, és ez elég ok arra, hogy beszéljünk róla. 

A nő: Görög Mása, kommunikációs tréner, újságíró

A férfi: Krausz Tivadar író, publicista

Eddigi témáinkat a honlapunkon lehet megnézni:  http://www.valtoznijo.hu/eloadasok/egy-szoknya-egy-nadrag/

A Lelki Egészség Éjszakáján a Hogyan játszmázzuk magunkat boldogtalanná?

témát dolgozzuk fel.


Játszmáink és hogyan lépjünk ki belőlük De hogyan? Veled is előfordult, hogy azon kaptad magad, hogy minden elhatározásod ellenére, már századszor is ugyanabba a vitába, veszekedésbe keveredtél, pedig már rettenetes unod és eleged van belőle. Te ezt mondod, én azt mondom, te ezt teszed, én azt mondom. Mint egy jól bevált partnerrel folytatott pingpongmeccs, mint egy ezerszer lejátszott sakkjátszma. Kommunikációs szempontból ez egy tökéletes rögzítés. Csak éppen az életünkről és jó érzésünkről van szó. Ráadásul a sakkban is az nyer, aki egy új nyitással vagy válasszal tudja meglepni a másikat. Persze a játszmákban mindkét fél biztos abban, hogy igaza van. Akkor mégis, hogyan tovább?

Megmutatjuk jelenetekben, hozzáfűzzük a gondolatainkat és Veled együtt megbeszéljük. Mert mindannyiunknak megvannak a játszmáink, és ahány játszma, annyi kikeveredési lehetőség.

ornament

2017.11.11.