BIZALOM - BODYWORK BEMUTATÓ

A bodywork egy táncterápiás gyökerekkel rendelkező önismereti és terápiás módszer, mely segíti érzelmi és szociális fejlődésünket. Alapja a testtudatosság és a mozgás.
A bemutató alkalmával megtapasztalhatod a módszert, mozoghatsz, kikapcsolhatsz a hétköznapokból, mély találkozásokat élhetsz meg magaddal és másokkal.

Mi történik egy foglalkozáson ?

Beszélgetős és mozgásos tömbök váltják egymás.
A mozgásos részben zenével, mozdulatokkal és érintésekkel „fűszerezett” egyéni és csoportos gyakorlatok adják a kiindulópontot. Engedjük mozdulni a testünk és a megjelenő érzetekre, érzésekre irányítjuk a figyelmünk.
A beszélgetések segítenek felhozni a megértés szintjére az élményeinket.
A felajánlott gyakorlatokban való részvétel nem kötelező. Tiszteletben tartjuk saját és társaink határait!

Garda Ildikó

pszichológus egyéni terapeuta és önismereti csoportvezető

Foglalkoztat az emberi megnyilvánulások sokszínűsége, az egymásra való figyelés, a valódi kapcsolódás gyógyító ereje. Fontos számomra a hitelesség, szakmai tudásomat mély önismereti munka egészíti ki.
Önismereti csoportokat vezetek, pszichodramatikus, mozgás és művészetterápiás eszközöket használva, illetve egyéni tanácsadás keretében segítem a hozzám fordulókat.
A fesztiválon  bodywork műhelyt tartok, ahol megtapasztalhatod a magaddal és másokkal való kapcsolódás örömét és kihívásait.

e-mail:  gardaildi @gmail.com
belsoutakon.wordpress.com
https://www.facebook.com/belsoutakon/

ornament

2017.11.11.