BELSŐ BÉKE WORKSHOP

Biztosan hallottad már te is, hogy a boldog életbe a belső béke a belépő. Ami hosszabb-rövidebb időre meg is van a legtöbbünknek, de aztán mindig közbejön valami – naná, hiszen az életnek van egy hullámzása. Na de mégsem mindegy, mennyi időt töltesz mélypontokon, mennyi ideig tart legalább a nullára visszahozni magad, milyen gyorsan tudsz pozitívba fellendülni, és meddig tudsz ott maradni, ahol minden könnyed, napfényes és egyensúlyban vagy. És ahogy bent, úgy lesz kint…
Mennyire más lenne az élet, ha könnyedén tudnál…

  • a belső zaklatottságból és folyamatos pörgésből időnként kiszállni

  • az önbizalmad és belső stabilitásod növelni

    • kordában tartani a belső kritikusod

    • a változásokat könnyedébben venni

Ez a workshop a legfontosabb összefüggéseket és gyakorlatokat veszi sorra, amik a belső egyensúly megtartásához szükségesek. Mit tehetsz azért, hogy nyugodt és magabiztos maradj, bármi történjen is veled?
Készülj fel az aktív részvételre!

Bemutatkozás

Sobják Mónika vagyok, belső idegenvezető és tudatosságtréner.
14 éve foglalkozom azzal, hogy változásban, fejlődésben támogatok embereket. Tevékenykedtem nyelvtanárként, majd tanácsadóként és trénerként a vezetőfejlesztés és szervezetfejlesztés területén. Közben tettem egy kitérőt a természetgyógyászat berkeibe is. Ez hozta azt a felismerést, hogy a problémáink megoldása során a csak a gondolkodásunk megváltoztatása hoz hosszú távú eredményt. Ahogyan gondolkodsz, olyan minőségű az életed. Mit gondolsz, van választásod?

http://mindenstimmel.hu/

https://www.facebook.com/mindenstimmel/

ornament

2017.11.11.