MINDENNAPI SZÖRNYECSKÉINK

Mindennapi szörnyecskéink – avagy hogyan tarstuk meg lelki egyensúlyunkat a hétköznapokban?

Workshop vezetője:

Sobják Mónika, tréner, belső idegenvezető

mindenstimmel.hu

14 éve foglalkozom azzal, hogy változásban, fejlődésben támogatok embereket. Ebből 7 évet nyelvtanárként töltöttem, 7 éve pedig trénerként dolgozom vezetőfejlesztés és szervezetfejlesztés területén. Közben tettem egy kitérőt a természetgyógyászat területére is. Ez hozta azt a felismerést, hogy a problémáink megoldása során a gondolkodásunk megváltoztatásán kívül minden csak tüneti kezelés, vagy hosszú távon hatástalan technika. Így kezdtem el mélyebben foglalkozni a tudatossággal és ennek szintjeivel.

Eldöntöttem, hogy utána járok, milyen hétköznapok kellenek nekem ahhoz, hogy jól érezzem magam. Ebben a kutatásban a legfőbb segítségem az volt, hogy bármennyire is „jól” kellett volna lennem mindenki szerint, ha valami nem stimmelt mégsem, utána jártam, mi az – és hogyan működik. Ennek köszönhetően vagyok ma a helyemen a szakmámban és a kapcsolataimban is.

Workshop leírása

Mindannyiunk kerül olyan helyzetbe, ahol rosszul érzi magát (dolgoznak a szörnyecskék). Ez persze vagy feltűnik, vagy nem – és ilyenkor csak gyűlik a feszültség, amíg valahol kidurran a lufi. Ezen az alkalmon azt foguk körbejárni, miből veszed észre időben, ha akcióba lendülnek a szörnyecskéid. Kipróbáljuk azt is, mit tehetsz, hogy időben megfékezd őket!

Mit fogunk csinálni?

  • Mesélek arról, a folyamatról hogy a rossz érzéseink hogyan képesek hatalmukba keríteni.

  • Egyéni gyakorlat során sajátélményű tapasztalatokat gyűjtünk.

  • Csoportos relaxáció.

Miért jó ez neked?

Megtanulod észrevenni, hol van az a pont, ahol kibillensz az egyensúlyodból. Sőt, kapsz tippet arra is, hogy leállítsd a folyamatot!