STRESSZENERGIA WORKSHOP

StresszEnergia Workshop

Stressz. Mindannyian ismerjük. Érzed a gyomrodban, a torkodban, a feszült izmaidban. De tudod-e igazán, hogy mi ez? Tudod jól kezelni? Képes vagy saját növekedésed szolgálatába állítani? Ki tudod használni saját stresszreakciód energiáit?  Fel tudod ismerni, mit üzen neked a stresszed?

Várunk, ha:

  • Azt éled meg, hogy vannak olyan helyzetek az életedben, amik állandó stresszt jelentenek számodra és ki szeretnél kerülni a fogságukból.
  • Úgy érzed, hogy rendszerint nem jó végét fogod meg a stresszhelyzeteknek.
  • Változtatni szeretnél a stresszről kialakult képeden és a stressz szerepén az életedben: ellenség helyett harcostárssá akarod formálni a stresszreakcióidat.

Az 1 órás workshop interaktív feladatokon és információátadáson keresztül, szemléletformáló céllal fordul a résztvevőkhöz, akik konkrét stresszkezelési módszerekből is ízelítőt kaphatnak (pl. relaxáció).

Panyi Anna & Perényi Andrea (ÉnKözPont)

Az ÉnKözpontot két pszichológus, Panyi Anna és Perényi Andrea álmodta meg és hozta létre. Csoportos és egyéni foglalkozásaink  teret adnak arra, hogy a lelki jólléteddel, fejlődéseddel foglalkozz. Készségfejlesztő tréningjeinken és önismereti csoportjainkon a közös munka során új nézőpontokból láthatod meg önmagad. Egyéni tanácsadás vagy coaching alkalmainkon egy adott nehézség, elakadás megoldásához találhatod meg a kulcsot.

Nem luxus magadra figyelned!

Az ÉnKözPont létrehozásában fontos szerepet játszott saját tapasztalatunk arról, hogy a fejlődést, önmagunk újrafogalmazását a megszokottból való kilépés, új helyzetek kipróbálása, a tapasztalatokból (sikerekből és kudarcokból) való tanulás biztosítja. Tréningjeink olyan témákról szólnak, amelyek nehézségeivel és küzdelmeivel mi magunk is szembe kellett, hogy nézzünk; olyan feladatokból állnak, amelyek szerepét, hatását  a saját életünkben is megtapasztaltuk. Mindeközben megéltük a támogató kapcsolatok, az egymásba és önmagunkba vetett bizalom, a nyílt kommunikáció szerepét ebben a változásban, és tudjuk mennyire nélkülözhetetlenek energiáink mozgósításához;  ahhoz, hogy többet, jobbat hozhassuk ki magunkból, és elengedhessük azt, ami lehúz.  Munkánkban ezért, legyen szó akár tanácsadásról, akár tréningekről, az odafigyelést, támogatást, megértést, az őszinte visszajelzéseket nélkülözhetetlennek tartjuk.

Szemléletünk megoldásorientált és erőforrásközpontú. Hiszünk abban, hogy a lelki munka által növekvő tudatosság és a belőle fakadó aktív változtatás boldogabb, önazonosabb, produktívabb életet teremt, valamint segít a veszteségekkel, nehézségekkel való megküzdésben.

További információ: enkozpont.hu, FB: ÉnKözPont